Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2011 18:11 - Ставащата необходима революция
Автор: yuriy Категория: Поезия   
Прочетен: 1652 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.09.2011 18:45


                                               Случващата се необходима революция

Днес става това, което свързаните с БКП и главно с ДС "опозиционни" лидери трябваше да направят още на 14 декември 1989 година. Те тогава оглавиха протеста за да не стане на практика нищо. Желю Жалкия, Петко Симеонов и т.н. се опитаха да играят лидери, но бяха сложени там именно защото не ставаха за национални лидери. Но и сега не е съвсем, макар и за тях да е вече отдавна много късно.
Макар че за да се нагушат някои, България остана междувременно без индустрия. В резултат на 20 годишен просперитет. И сега безработицата процъфтява. После част от тези някои ги избиха. Така им се пада, вярно е, но пък за позитивни промени  вече е късно.
Макар, че такива като Кирил Рашков, каквито сред нагушените българи с лопата да ги ринеш, смятат че са над закона и правилата за тях не важат. Мутри и мутрички със странен вкус към циганската чалга, цигани които не си плащат сметките под надслов "бедни сме бе бате", но работят за минимум 800 лв., иначе не си помръдват неграмотния пръст, беззаконие под полицейски надзор, корупция и липса въобще на идея за държава. Това е днес българската реалност. Правила има, но са само за обикновените българи. Пари има, но са само за горепосочените "българи". Нагли цигани има, а те пък са навсякъде. С характерната си простотия и невежество. Превърнахме се в държавата "Цигания". И на българина му писна. И му е писнало от повече от двайсет години. Просто сега го показва. Някой се опита да използва недоволството от убийството на поредния българин сполитическа цел, ама този път не стана. Полицията тръгна да защитава "обществения ред" и по навик много българи от неромски произход попаднаха в ареста и под палките. Махнаха дори българския флаг "в устрем на патриотичност" да не се дразнели циганите. Заплашиха ни с международна изолация. Комунистическия наследник Борис Велчев, чиито едноименен роднина беше особено любим на Тодор Живков поради дълбока съветска връзка и изменничество ни заплаши със "строгостта на закона". Строгост, прилагана разбира се срещу "ксенофобията" на българите. А българите просто искат едно:
                    строго  прилагане на закона към ВСИЧКИ нарушители;
                   
                     чилийски вариант за ВСИЧКИ нагушили се през последните двайсет години;
                    плащане на ток и данъци от ВСИЧКИ, а не само от реално бедните, които пак са българи;
                    бързо, ефективно и реално правосъдие за ВСИЧКИ;
Сигурно има и още неща, но за тях на прима виста не се сещам.
Безредиците едва сега започват и далеч още не са свършили. Защото е крайно време военните да дойдат на власт, ако ги има. Но ги няма от страх, че именно те ще дойдат на власт. Защото тогава може да ги няма рашковци, лукановци, догановци и "вся остальная ворующаю сволоч". Защото ако сега българите не въведат ред в държавата си която трябва да мисли преди всичко за тях, а не за всички около тях, тях просто скоро няма да ги има. Младите бягат от наложената у нас управия като дявол от тамян. С гласовете на цигани и турци "елита" управлява. А циганията все повече изнася на управляващите, които и да са те по цвят.
Ако не се сплотим и организираме купон за управляващи на националния стадион, и картечарят Ханс не пусне няколко ролки с брейк, ако не "поканим" поне 50 000 местни "лидери", кой от кого по-крадливи и те не започнат да дават обяснения под новите звуци скоро България няма да я има, а нейните синове и дъщери ще ходят да кръстосват улиците на богатата Европа в търсене на клиент (както правят и сега под егидата на мафията) или ще лъскат ресторантите на Запад, ако въобще бъдат допуснати до тях. Като тук ще останат само циганите като по-непретенциозни радващи се на остатъците от някога великата ни държава. Превратът трябва очистително да се случи, пък ако трябва и майната му на Евросъюза.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yuriy
Категория: Други
Прочетен: 323163
Постинги: 36
Коментари: 332
Гласове: 94
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031