Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2013 16:18 - В България започна предизборната кампания
Автор: yuriy Категория: Политика   
Прочетен: 2098 Коментари: 2 Гласове:
1



България вече е в предизборна кампания

 

"България вече не е същата" официално обяви пред провеждащата се днес в НДК нацонална конференция на ДПС почти просълзен пророкът на Ахмед Доган в последно време и депутат от Движението на партиините секретари (ДПС) Юнал Лютфи. Каза го пред голямо международно присъствие - представители на европейските либерали, гости от Република Турция (естествено, тя нали е най-либералната държава извън ЕС) и т.н. Но пропусна да отбележи в прочувствената си реч, факта за предизборната кампания. А речта му съдържаше и дежурните анатеми срещу извършителите и зложелателите на движението.

Броени дни преди референдума за АЕЦ, който почти официално трябва да сложи край на исканията за референдум по каквито и да било въпроси и с това - да сложи край на демокрацията доколкото я има у нас, както и на желанието на множеството от останалите все още да живеят в България български граждани да имат своя АЕЦ, присъствието на която да гарантира до голяма степен независимостта на страната, след като вече няма собствена армия и да запази последната от най-високо ниво технологична придобивка, останала от времето на "гадния соц" (тук имам предвид вече излизащата от употреба АЕЦ), по времето на когото (на соца) далавераджиите бяха държани малко от малко изкъсо от последният диктатор; и броени дни след "нападението над Волен Сидеров от разбеснял се журналист", ако следваме лексиката на Сидеров. Та сега дойде и този атентат широко отразен от ведомствената телевизия на ДПС ТВ7, която кой знае защо точно в този драматичен момент се намираше съвсем на мястото на престрелката. Завършила разбира се в полза на кандидата за отстрел - Ахмед Доган, показал мускули и успял да неутрализира два пъти по-високия криминално проявен похтител. В случая двайсет и пет годишния Октай Енимехмедов.

Та мога да ви кажа и следващото действие от покъртителната  пиеса - някакво премеждие и с Бойко Борисов, защото атентатите са на път да се изтъркат като сюжетна линия. Той отдавна обяви, че ако падне от власт, с него е свършено. Та нали по петите му е, не някой друг, а сръбската мафия. Тя отдавна му точи балтията. Още откакто беше главсек на МВР. И в такъв случай не би могъл да изпълни (и да получи комисионната от турците) за закриването на  АЕЦ-а, като ги накара другаде да търсят пазар за тока на строения от тях АЕЦ.

С комунистите само не знам точно сега как стоят нещата в рамките на общодържавния ни цирк. Ако не успеят на референдума е ясно - ще прогласят ушите и на глухите, за нередности с изборните резултати, но ако случайно вземат, че успеят? Което е малко вероятно, разбира се, предвид заложения референдумен праг и наличието на иначе симпатичните, но кресливи зеленчуци. Отдавна играещи и те под чужда свирка. Ще трябва да измислят някаква друга причина за недострояването на замотаваната от толкова време централа. Да не си мислите, че те искат да я строят? Комунисти ли са това в края на краищата или са само деградиращи социалисти? Нали тая власт с кръв са я вземали (по дядово време) и само с кръв ще я дадат. Та случайно ли са се превърнали в олигарсите на прехода?

Автоатентатът "с неуспешен за атентатора край" е отдавна познат прийом като средство за сплотяване на електората. Още Мусолини го е използвал през недалечната 1922 г. И тогава атентатът е завършил с "неуспех". Така, че предстои да видим марионетните ни олигарси какво още ще измислят. Като не очаквам нищо ново. За нещо ново акъл трябва. Само бетонната глава и наличието на мускули не стигат. Само едно не успявам да видя - кой ще им потърси сметка за окепазяване имиджа на България? Все пак седим в едно корито, на което общото име е точно това.

 

19 януари 2013 г.                                                      Юрий Михайлов




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. watchtowerman - При действия за убийство,
19.01.2013 16:34

задължително трябва да има мотивировка - пари, любов, властови интереси, наркозависимост...
Ака агентаторът, както казват, е шоу-мен, "власт и политика" следователно отпадат. Любов?! Пари?! Наркотици?! Ще отсъдите вие сами. Но то ще е предизборно...

Защото по същество, народната политическа нагласа, месеци преди изборите,
клони към кота 0(нула) - незаинтересованост, пораден от факта, че хората осъзнаха очевАдната връзка между всички изявени политически формации през последните 23 години, че тя - политическата класа, "играе" срещу тях - народа. Но ето, че вчера две финансирани - в явни и тайни връзки, от самия лидер на единия етнос, артистчета, разиграха сценарии на "сблъсък" на етно основа. Днес, "атентат" срещу култовия етно-лидер. "Засякъл" пистолетът(сигурен съм, че е бил технически лишен от възможност да произведе изстрел), пък той бил и "газов". Изваждаш пистолета, с него тичаш 50 метра, размахвайки го, охраната наблюдава случващото се, сякаш гледа порносцена - не се намесва. Следва, предизборно активиране на етно-гласоподаватели, и европейска "загриженост" към"опазване" на "толератния" досега етно-модел на Прехода - т.е. на продължаващо профанизиране на населението, и същевременно - на неговия по-нататъшен геноцид. И нещо още по-важно - Бляскавата победа на Сюлейман Великолепния - дворцов измамник-интригант и прилежен изпълнител на подадените му за изпълнение сценарии от глобалните му покровители и господари.
цитирай
2. yuriy - Ама сам не знаеш колко си прав
25.01.2013 13:02
Как хубаво го нареди сценария по-нататък. Да не би ти да си го писал или вече си му се нагледал през последните двайсет и три години. Та не е лошо кукловодите да измислят нещо ново в тази пиеса. Сегашният фарс вече ни омръзна до смърт. Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: yuriy
Категория: Други
Прочетен: 323163
Постинги: 36
Коментари: 332
Гласове: 94
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031