Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2013 16:05 - Ами сега накъде?
Автор: yuriy Категория: Политика   
Прочетен: 1653 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.02.2013 16:12



На село за дядо. 
Или прощално писъмце до Бат"Бойко

 Дянков беше жертван с надеждата да се спрат протестите. Излишен жест, но явно отново ни мислят за идиоти. И червените харпии отново оголиха зъбите си с надеждата, че следващите на държавния кокал ще са те. Че мошенниците в БСП ни имат за вечните балъци обаче отдавна го знаем. Показа ни го не кой да е, а пак Корумпиранбашев в поредното БТВ сутришно предаване от тази сутрин, лаейки обикновените червени заклинания от ТВ екрана. Че нищо ново не са научили обаче вече е ясно на всички. И че ако дадем властта на главните виновници за сегашното плачевно състояние на народа в "червени" ръце ще е най-голямата ни грешка, вместо вече да сме се въоръжили както трябва, това също със сигурност го научихме. Затова чакащите отново да захапят кокала може и трябва да останат с празни ръце. Това също го знаем и то със сигурност. Защото кокал този път може и да няма. Вярно, ситият на гладния вяра не хваща, а онез в червените редици не са  прегладняли, но знае ли човек?
Дянков не е най-виновният за настоящата ситуация. Вярно, неговата упоритост да се пази държавният  бюджет ни дойде малко повече. Но когато питах пенсионери по нова година: "Искат ли по парче сирене за празниците като държавна милостиня, колкото се падаше размерът на помощта (нещо на което много държаха червените мошенници в атаката си към правителството) или ще могат да минат и без него на Новогодишната трапеза, отговорът обикновено беше положителен". Тоест берекет вересин както се казва на бъдещият ни майчин език и би било добре да го получат, но като няма - няма. Няма да си убием децата я.
Ако иска бат"Бойко да изкара поне до изборите трябва да направи със сигурност едно нещо и то без да губи време. И това нещо е
ДА НАМАЛИ С ПОНЕ 60% СМЕТКИТЕ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО И ТО НАЙ-КЪСНО ДО ПЕТЪК И ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА ДА ПРЕДПРИЕМЕ СЪДЕБНИ МЕРКИ СРЕЩУ ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ОГОЛВАНЕТО НА ДЪРЖАВНИЯ ЗАДНИК ПРЕД МОНОПОЛИТЕ.
А виновните са най-вече от сегашната опозиция. Като виновници има задължително и те трябва да бъдат намерени и да не се разминат с наказанието поради давност. Защото сегашната съдебна система я знаем. Тя е настроена така, че да няма виновни. Ако е нужно на бат" Бойко ще му подскажа и кои чакат присъдите си с нетърпение:
Иван Костов (мога и да му подскажа каква присъда очаква въпросното лице - смърт и конфискация на имуществото);
Румен Овчаров - също смърт и конфискация на имуществото;
Соло ташакът му Атанас Семерджиев - смърт и конфискация на имуществото;
Професорът който не е професор Шушулов - смърт и конфискация на имуществото;
П роститутката на няколко партии Меги Кунева, с вярно име "другарката Пръмова" - смърт за национално предателство при преговорите с ЕС и конфискация на имуществото;
Милко Ковачев - смърт и конфискация на имуществото;
Да продължавам ли или да дам думата на някой друг да допълни списъка?
Защото чакащи да бъдат  включени в него има достатъчно.
Бойко,
сега е моментът да покажеш че си превъзпитана мутра и работиш за народа който те е избрал, а не за неговите монополи, които му смъкват и десет кожи от гърба.
Да докажаш, че не си увързан със свинските черва на Прехода. Ситуацията сега е такава, че ако не умуваш и не се колебаеш, може или да свършиш на върха на славата; а ако се колебаеш ще свършиш с куршум в главата. Но не трябва да се колебаеш да вземаш глави. Пък колкото и ПЕС-ът Станишев да лае за защита правата на човека. Защото става дума за правата на човека, а не за правата на мошенниците.
Крайно време е да покажеш, че не си мошеник. Като имаш предвид, че Волен Сидеров се очертава като единственият политик, гарантирал с главата си (в сутрешното предаване на Люба Кулезич по ТВ7 излъчено на 10 февруари), че ако дойде на власт и не се справи да изпълни обещанията си ще я даде доброволно. И ако наистина е националист за какъвто се прави, нама да се колебая да му я поискам като му дойде времето и ако не си е изпълнил обещанието.
Желая ти успех при перодоляването на сегашната криза, още повече, че този път тя не е водевилна като измислената и добре финансово подплатена през 1997 г. И не заблавяй, че този път наистина нямаш време.






Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yuriy
Категория: Други
Прочетен: 324312
Постинги: 36
Коментари: 332
Гласове: 94
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930